Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan en betaald, worden dezelfde dag nog verstuurd. 

Onze bestellingen zijn brievenbuspakketjes en worden van dinsdag tot zaterdag bezorgd. Ook handig is het dat je er niet voor thuis hoeft te blijven.

We hebben 3 tarieven:

1- Brievenbuspakketje zonder Track&Trace Tracérace € 1,95

2- Brievenbuspakketje met Track&Trace € 4,95

3-Bestellingen boven de 50 € worden gratis verzonden als brievenbuspakketje met Track&Trace.

 
Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn zonder verzendkosten. De verzendkosten worden vergoed als je de hele bestelling retour stuurt maar de retourzending is voor je eigen rekening. Stuur je een deel van je bestelling retour en kom je daardoor onder het bedrag van gratis verzendkosten dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.

Wij verzenden jouw bestelling gratis bij aankoop vanaf  € 50,00.

Levering verloopt via de PostNL . Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden voor Nederland (dinsdag tot zaterdag) een enkele keer doet PostNL er wat langer over.

Voor onze Europese klanten houdt rekening met 3-10 werkdagen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.